SÄRKINIEMEN sauna

Särkiniemen sauna lämpiää koko kesäkauden siitä alkaen kun vedet avataan keväällä siihen asti kun ne taas suljetaan syksyllä. Yleiset saunavuorot ovat keskiviikkoisin ja lauantaisin. Muina päivinä mökkiläiset voivat varata saunan yksityistilaisuuksia varten (kts. kartta)
Yksityiset saunavuorovaraukset tehdään saunalla olevaan kalenteriin, parhaiten yleisten saunavuorojen aikana. Avaimesta sovitaan saunamajurin kanssa (koskee sekä mökkiläisiä että ulkopuolisia).
Ulkopuoliisilta otetaan ylös yhteystiedot ja kirjataan ne majurilomakkeeseen.
Saunan vuokraukseen sisältyy sauna, saunatupa ja terassi. Saunavarauksen tehneen tulee huolehtia siitä että sauna laitetaan ajoissa päälle ja sammutetaan saunomisen jälkeen. Varaajan tulee myös huolehtia omien jälkiensä siivoamisesta saunomisen jälkeen.

saunaYleiset saunavuorot
mökkiläisille ja heidän vierailleen
keskiviikkoisin miehet 18.00-19.30, naiset 19.30-21.00
lauantaisin naiset 18.00-20.00, miehet 20.00-22.00
Toukokuussa ja syyskuussa saunotaan vain lauantaisin.

Saunamaksut
aikuiset 2€ /kerta, sarjalippu 10€ /10 kertaa
lapset 10-16 v 1€ /kerta
yksityisvuoro 10 € /tunti. Saunan voi varata useammaksi tunniksi kerrallaan.

Saunaa vuokrataan ulkopuolisille vähintään kahdeksi tunniksi hintaan 100€ /2 tuntia.

Saunamajurit
Saunaa lämmittävät vapaaehtoiset saunamajurit, joita ilman saunatoimintaa ei voida järjestää. Saunan avaimen omaaminen velvoittaa joko kahteen saunamajurivuoroon tai muuhun talkoopanokseen.
Saunamajuriksi voi ilmoittautua saunavastaavalle Juha Skukinille tekstiviestillä puh, 044-7671 780 tai sähköpostitse: sarmonsauna(at)gmail.com. Saunamajurit voivat halutessaan saunoa ennen majurivuoronsa alkua tai sen jälkeen.

SOTAINVALIDIEN SAUNA JA VELJESMAJA

Sotainvalidien pehmeistä löylyistään tunnettu sauna toimii pääosin samalla tavalla kuin Särkiniemen saunakin. Sauna lämmitetään puilla ja lämmitys tehdään kerralla, aikaa menee noin 4 tuntia.

Yleiset saunavuorot
lauantaisin miehet 14.00-16.00, naiset 16.00-18.00. Jälkilöylyt klo 18 jälkeen on varattu saunan lämmittäjälle.
Sotainvalidien alueen ja särmön mökkiläiset 2€ /kerta. Muut kesämajalaiset 3€ /kerta. Mökkiläisten mukana tulevat vieraat 5€ /kerta. Alle 12-vuotiaat: ilmainen.

Perhesauna
Saunan voi myös vuokrata mökkiläisen omaan käyttöön perhesaunaksi jolloin vuokraaja lämmittää ja siivoaa saunan itse. Perhesaunan hinta mökkiläisille on 20 €.

Veljesmaja

Mökkiläiset voivat varata Länsiulapanniemessä olevaa sotainvalidien Veljesmajaa perhejuhlien ja muiden vastaavien tilaisuuksiensa pitopaikaksi. Veljesmajaan mahtuu noin 60 vierasta ja siellä on käytössa keittiö ja kylmä vesi.

Tiedustelut ja varaus
Sotainvalidien saunan ja Veljesmajan varaukset ja tiedustelut Särmön sihteeriltä.

osoite