info 2017

Tärkeitä päivämääriä
Pvm Klo Tapahtuma  
su 9.4 14.00 Vuosikokous

Paikka: Veljesmaja, Länsiulapanniemi.
Kokouksessa ei kerätä jäsenmaksuja.

la 20.5   Särkiniemen ympäristön siivoustalkoot

Talkoissa siivotaan alueemme ympäristöä talven jäljiltä. Kaikki mökkiläiset ystävineen ja muutkin Lauttasaarelaiset ovat tervetulleita mukaan. Talkoovarusteiden jako SärMön saunalla kl 12 alkaen. Omat hanskat, haravat ja kottikärryt mukaan jos mahdollista.
Talkoolaisille on tarjolla talkoosoppaa tarjolla klo 15.

la 10.6 -
su 11.6

  Kierrätyspäivät

Särkiniemen saunan läheisyyteen ja kokkokallion WC:n viereen tuodaan jätelavat joihin voi tuoda mökkeihin kertynyttä poisheitettävää tavaraa.
Lavalle ei saa tuoda ongelmajätteitä kuten akkuja, pattereita, maaleja ja lääkkeitä eikä sähkölaitteita kuten televisioita, tietokoneita, liesiä tai jääkaappeja.
Palava puutavara kannattaa tuoda suoraan Särmön saunan taakse, mistä se kuljetetaan juhannuksena kokkoon.
Saunan lavan vieressä on lauantaina klo 11-13 vaihtotori jonne voi tuoda ehjät tarpeettomat tavarat kiertoon ja tulla tekemään hienoja löytöjä.

to 22.6   Kokkotalkoot

Kokoontuminen Särmön saunalla, josta rakennustarpeet kuljetetaan kokkokalliolle. Hanskat mukaan!
Talkoolaisille luvassa soppaa ja saunomista.

pe 23.6 -
la 24.6
  Juhannus

Särmön juhannus järjestetään perinteiseen tapaan. Juhannussauna (normaalin hinnaston mukaan) lämpiää aattona mökkiläisille ja heidän vierailleen, mikäli saunamajuri löytyy. Naiset klo 14.00-15.30, miehet klo 16.00-17.30. Seuraa ilmoittelua saunan ilmoitustaululla ja Särmön Facebook-sivulla.
Juhannuskokko sytytetään aattona klo 20.00, makkaramyyntiä koko illan! Talkoolaisia tarvitaan makkarakojulle, joten tule mukaan juhannusjuhlan tekoon oman intosi ja aikataulusi mukaan. Ilmoittaudu talkoolaiseksi sähköpostitse: sarmo.hallitus(at)gmail.com tai tulemalla saunalle klo 17.30

Juhannuspäivän saunavuorot normaalisti lauantaivuorojen mukaisesti, mikäli saunamajuri ilmoittautuu. Seuraa Särmön FB-sivua.

la 7.10   Mökkikauden päättäjäiset Mökkikauden päättäjäiset järjestetään lokakuun ensimmäisenä lauantaina saunalla.
    Vesiasiat Alueellamme on kesävesi ja sen runkoputkiston huolto päävesiliittymästä vesiposteille kuukuu kaupungille. Vesipostien ylläpito puolestaan kuuluu Särmölle ja viallisista hanoista voi ilmoittaa hallituksen vastaavalle toimihenkilölle. Vesiposteilta edelleen mökeille vedettyjen vesiputkien ja laitteiden ylläpito ja huolto kuuluu yksittäisille mökkiläisille.
    Jäteastiat

Särmöllä on kuusi jäteastiaa alueella ja ne on tarkoitettu VAIN TALOUSJÄTTEILLE.
Mökkien purkujätteet, ongelmajätteet, vanhat huonekalut, liedet ym suuret tavarat on itse toimitettava kierrätykseen tai jäteasemille.

   

Käymälät

Mökkiläiset voivat lunastaa käymälöiden avaimen omakustannushintaan saunamajureilta. Lokahuoltofirma Eerola yhtiöt tyhjentää käymälät säännöllisesti, yleensä tiistaisin.

osoite